Оставка подаде и зам.-главният секретар на МВР

Оставката на Георги Арабаджиев бе поискана от премиера
Обновена: 26 юни 2020 18:07 | 26 юни 2020 18:07, Анисия Иванова
64
Оставка подаде и зам.-главният секретар на МВР
Снимка: БГНЕС

И зам.-главният секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев подаде оставка. Оставка вече подаде и директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов.

Това стана минути, след като това беше поискано от премиера Бойко Борисов на среща с министъра на вътрешните работи Младен Маринов. Причината е разкритието, че висши служители на службата са борба с организираната престъпност са закриляли престъпни групи, занимавали се с наркотрафик и разпространение на наркотици.

Още по темата

По-рано днес беше съобщено, че при съвместната акция на Дирекция "Вътрешна сигурност" към МВР и Специализираната прокуратура са задържани началникът на отдела за борба с наркотрафика в ГДБОП, шефът на едноименния сектор, както и още двама служители от отдела.

Малко след срещата директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов обяви, че се оттегля от поста си. На официалната страница на службата той пусна кратко обръщение.

Междувременно дойде и съобщение от МВР за оставката на Георги Арабаджиев. Със заповеди на министъра на вътрешните работи Младен Маринов двама са освободени от длъжност, се казва още в него.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой лъже че Пламен Узунов не е кадър на управляващите сега хахахаха. По чие време беше областен.
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Георги Арабаджиев е един от полицаите с безупречна репутация. Някой *** кариерист го е наклеветил. По-почтен полицай от него няма в цялата страна. На всичко отгоре и културен ерудиран, вежлив, начетен, умен човек. Винаги сме се чудили как може толкова добър човек да е на толкова високо ниво. Такъв човек е безпомощен, защото няма как да се занимава с разобличаването на интриги. Клеветниците и интригантите с припечеленото да си купят свещи за най-милото.
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами онзи некав Ивайло, който е главен секретар, защо го прескочиха да го уволнят? Само като му видиш физиономията и ти става ясно, колко му е мозъка. Но е послушко.
52
1
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
Вместо да гръмне главния бушон,гърми този, без кого и без това може.
51
1
 
9
 
! Отговори
Владислава преди 3 години
Борисов, стига си мий ръцете с тези хора бе, жена!
50
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До СЕГА ПРЕДСТОИ:/38Хубаво е да си вземеш хапчетата и да се успокоиш...
49
2
 
4
 
! Отговори
ТОВА Е преди 3 години
date: 5/9/2006 10:04refid: 06SOFIA647origin: Embassy Sofiaclassification: SECRET//NOFORNГрамата до Вашингтон. Има я в нета без доклада на ЦРУ разбира се. Посланник Байърли никога не е отричал достоверността, даже я е потвърдил много пъти
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой поет ли да гони мутрите и боклукобизнесмените?Не е важно котката дали е червена или синя, важното е да лови мишки.
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още изненади изскочиха от Чекмеджето.
46
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Един съвет към младите хора на които осланяме България да се развива във времето. Ние по старото поколение помним прекрасно "развитието" на др Борисов още от "мутренските времена"! И да знаем Че вие си "помните" само него от вашето "развитие" като личности и граждани на РБ! Ами влезте в нета дечица и попрочетете за "развитието" на др Борисов от времето когато пазеше др Живков а после и Симеон преди да ни "оправи за 800 дни"!ТАМ ВСИЧКО ПИШЕ! Ама няма кой да чете! Мислете сами!Стига шаблони! -:)
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко милиона ти искат и твоята оставка, Тиквун?Подавай оставка!
44
2
 
7
 
! Отговори
Къде е Ритонът преди 3 години
На Божков А? Всички са навързани. Само Румънският сценарии решава, НО тогава скачахме по площадите като *** и викахме "Кой не скача е червен".
43
1
 
2
 
! Отговори
ПЕТЬО ЕВРОТО преди 3 години
Кога? Или делкат с Гешев А?
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се отсече главата на ламята !!!! Всички знаем коя е тази ламя !
41
2
 
6
 
! Отговори
Taliban преди 3 години
РУМЕН ПЕТКОВ Е ДОЛНА ВРЕДНА ОТВРАТ ЗА БГ. ТОЙ РАБОТИ ЗА ВСЯКАКВИ УКРОРУСОАРМЕНОТУРЦИ НО НЕ И ЗА БЬЛГАРИ.
40
1
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Боко първо ги...развращава(с личен...пример),после ги...уволнява;не е...честнооо.
39
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледам стила на договаряне на ПЛАМЕН УЗУНОВ, ФАКТА, ЧЕ Е БИЛ ШЕФ НА ПЛОВДИВСКАТА ПОЛИЦИЯ нищо не ме изненадва. Тези са кадри още от времето НА РУМЕН ПЕТКОВ И ДРУГИ ДРУГАРИ ДЕТО СЕГА ЯРОСТНО ЩЕ ПЛЮЯТ .ВЕЧЕ ВИ ХВАЩАТ И СПОНСОРИ И КАНАЛИТЕ СЕ ЗАТВАРЯТ. ЦИГАРИ,АЛКОХОЛ,ПЕЧАТНИЦИ ДА ФАЛШИВИ ПАРИ ПОСЕГНАХА НА ВСИЧКО. БОЖЕ КАК ЩЕ СЪЩЕСТВУВА БКП! ДАЖЕ И ПРИВАТИЗАЦИТА ЩЕ СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА! УЖАСНО
38
1
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 3 години
До СЕГА ПРЕДСТОИ: Приятел, я ми припомни, защо Баце напусна на времето системата на МВР?
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен1Май кулата от карти е тръгнала да се разпада. Не, просто гърмят най малките по ампераж бушони, за да се запази Главния бушон.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СЕГА ПРЕДСТОИ:За да се изчистят комунистическите кадри трябва да се почне от тиквата и герб там има най-много комунисти.